четвер, 24 травня 2018 р.

Уміє готувати та не вміє на стіл подавати!

     
Ця приказка не про нас! Сприяти збагаченню знань другокласників про культуру харчування, поведінку за столом; навчити їх правил сервірування столу та користування столовими приборами; виробляти в дітей уміння самостійно розв'язувати предметно – практичні та побутові проблеми; розвивати естетичний смак ,- це і є основними предметними компетентностями на уроці трудового навчання у 2 класі «Самообслуговування. Сервірування столу».

         Вчитель Щепаняк О. П.,  уже кілька років поспіль,  тісно співпрацює з господинею ресторану «Вікторія». Тому і сьогодні учні вирушили до ресторану з чітко поставленою метою. Привітна господиня розповіла про всі хитрощі правильного сервірування і естетичного смаку. Пані Розалія дала можливість усім діткам застосувати почуте і побачене на практиці. Майстер-клас від Розалії Іванівни претворив урок на смачні частування і теплу, невимушену розмову. Хлопчики ознайомилися з правилами джентельмена і вміло застосували їх на практиці. А дівчатка зробили висновки, що у справжньої господині на столі все має бути не тільки смачним і корисним, а й красивим.

         Учителька і учні щиро вдячні Розалії Іванівні Андрусяк за добру науку, терпіння, розуміння,щирість і відвертість. Бажають Їй здоров'я, щастя, любові і життєвої енергії в нелегкій праці.


Немає коментарів: