понеділок, 1 квітня 2024 р.

Пектораль майстерності 2024

 
Шановне товариство !Ось і прийшла справжня весна – та пора, що стискає щемом серце.
Вже друга  українська весна  протиріч: весна, що на крилах лелеки несе життєствердну філософію, бо і пронизливо- синє небо, і  стримана розкіш пролісків; і водночас - скажений  регіт заблуканих уламків снарядів, вогняне  небо, біль,  відчай…. А ми, як завжди,  завтра підемо в клас, починаючи звично: «Доброго дня, діти...». Ні, ми не нарікаємо…Ми піднімаємось і йдемо, міцно стискаючи долоньки нашого майбутнього… Бо вчитель, це -  «той, що веде…».

        В  нашій  школі  вже стало  традицією, що перший місяць  весни, це   місяць методичної  роботи. Показові  уроки, виховні  заходи, вчительські  звіти, обмін досвідом, майстеркласи… - наш  маленький фронт  задля майбутнього… Тема  місяця майстерності – «Впровадження інноваційних технологій змішаного навчання в умовах воєнного стану». Вчителі, які атестуються у 2024 році за конкретно вибраною темою (згідно плану проведення методичного місяця) звітували про використання різноманітних технологій, прийомів та методів навчання у своїй педагогічній діяльності.

     В усіх учасників  виступи пройшли на належному методичному рівні, у кожного з них можна виділити найбільш цінне: правильний вибір форм, методів і прийомів навчання, використання новітніх інформаційних технологій в поєднанні з традиційними, які стимулюватимуть активність та пізнавальний інтерес учнів до навчання. Такий формат проведення  сприяє професійно – фаховому зростанню педагогічних працівників, розвитку їх творчого потенціалу. 

     Адміністрація  школи дякує  всім, хто  взяв  активну участь у  проведенні місяця майстерності, а  саме: вчителю  початкових класів  Олександрі Стадник, вихователю ГПД Ользі Гузі, вчителю хімії, завучу школи Наталії Швед, вчителю зарубіжної літератури Наталії Грещук. 

     Тож, бажаю вам, дорогі колеги, того, що надумано- намріяно- набажано всім вашим нелегким, але чесним і благородним життям, і щоб було у вас усього - але тільки найкращого, і щоб погане сплило за водою, і щоб нам ЖИТИ і ПЕРЕМАГАТИ ! 

Немає коментарів: